dissabte, 3 de desembre del 2011

Futbol 5: Cadet Masculí A i B - 5a. Jornada.

Cadet A:

Jugava a les 10 al Pavelló Mpal. Bonaire contra l'Ins Can Jofresa. El partit a començat amb un clar domini de l'Ins Terrassa, arribant a l'altre porteria amb facilitat però sense materialitzar les bones jugades. Això no ha fet que els jugadors es donessin per vençuts i han continuat insistint fins que han començat arribar els gols. L'Ins Can Jofresa ha tingut unes poques jugades bones i no les han desaprofitades, però això no ha sigut suficient per evitar la victòria de l'Ins Terrassa.



Porter de l'Ins Terrassa aturant un xut d'un jugador de l'Ins Can Jofresa.


Cadet B:

Jugava a les 11, després del partit del Cadet A, al Pavelló Mpal. Bonaire contra l'Ins Blanxart. Ha iniciat el partit amb alguns retocs en l'alineació, ja què només s'han presentat 4 jugadors del cadet B i han agut de quedar-se a jugar 3 jugadors del Cadet A que havien jugat abans. El partit ha sigut un domini clar dels jugadors de l'Ins Blanxart que jugaven molt bé. Els jugadors de l'Ins Terrassa malgrat s'esforçaven i intentaven jugar la pilota però no podien fer res i els jugadors que havien jugat el partit anterior estaven molt fatigats i han fet el que han pogut.




Jugadors de l'Ins Terrassa intentant fer una jugada.


Només felicitar als jugadors del Cadet A i donar ànims als del Cadet B que si s'esforcen i juguen com saben arribaran els bons resultats.

1 comentari: